Yayıncı : Sidas Yayınları
Fiyat: 20.00   Liste Fiyatı : 20.00
Ürün Tükendi.
Favorilere Ekle
Format : Kitap
Barkod : 9786055267353
Yayın Tarihi : 2017-01-13
Yayın Dili : Türkçe
Baskı Sayısı : 1.Baskı
Sayfa Sayısı : 172
Kapak : Karton
Kağıt : 2.Hamur
Boyut : 150 X 210
Hakkında
Yorumlar
Resimler ve Dosyalar
Gıda İşletmelerinde Sanitasyon Uygulamaları ve Mikroorganizmalar ile İlişkisi .................................................................... 1

Örnek Alınması ve Laboratuvara Taşınması .......................................... 15

Toplam Bakteri Sayımı ........................................................................... 23

Toplam koloni sayımı .............................................................................. 27

Bacillus Cereus Sayımı ........................................................................... 32

Bacillus cereus Sayımı İçin Yatay Yöntem ............................................. 39

Staphylococcus aureus'un Aranması ve MPN Yöntemi ile Sayımı ........ 43

Koagülaz Pozitif Stafılokokların (S. Aureus ve Diğer Türler) Sayımı İçin Yatay Metot-Tavşan Fibrinojeni Agar ................................. 49

Clostridium perfringens Sayımı-1 ........................................................... 53

Clostridium perfringens Sayımı-2 ........................................................... 59

Maya-Küf Sayımı ................................................................................... 65

Ozmofilik Maya Sayımı ........................................................................... 69

Escherichia coli Sayımı .......................................................................... 72

β-Glukuronidaz-pozitif Escherichia coli Sayımı ...................................... 79

β-Glukuronidaz-pozitif Escherichia coli (Koloni Sayım Tekniği) Sayımı . 83

β-Glukuronidaz-pozitif Escherichia coli (EMS Tekniği) Sayımı ............. 87

Koliform Grubu Bakteri Sayımı (Çoklu Tüp ve Koloni Sayım Tekniği) ... 94

Psikrotrofik Mikroorganizma Sayımı ...................................................... 99

Salmonella spp. Aranması .................................................................... 104

Listeria Monocytogenes Aranması ....................................................... 112

E. coli O157(H7) Aranması .................................................................. 117

Enterobacteriaceae Sayımı .................................................................. 122

Vibrio cholerae ve Vibrio parahaemolyticus Aranması ......................... 127

Campylobacter spp. Aranması ............................................................ 133

Konserve Ürün Analizleri ..................................................................... 137

Laktik Asit Bakterileri Sayımı .............................................................. 149

Pseudomonas Spp. Sayımı ................................................................. 153

Bağırsak Enterokoklarının Sayımı ........................................................ 157

Sularda Pseudomonas Aeruginosa Sayımı .......................................... 159

Sularda E.coli-Koliform Bakteri Sayımı ................................................ 164

Sülfit İndirgeyen Havasız Ortam (Anaerob) Bakteri (Clostria) Sporlarının Sayımı ................................................................................ 167

Sünme (Rope) Sporlarının Sayımı ...................................................... 169

Okuyucu Yorumları