|
Format |
: Kitap |
|
Barkod |
: 9789944986953 |
|
Yayın Tarihi |
: 2009-10-01 |
|
Yayın Dili |
: Türkçe |
|
Baskı Sayısı |
: 1.Baskı |
|
Sayfa Sayısı |
: 96 |
|
Kapak |
: Karton |
|
Kağıt |
: 2.Hamur |
|
Boyut |
: 12 X 16 |
Bu kitabın başlığı aklınızı mı karıştırdı?
Belki de siz, sirkenin sadece sirkeli salça yapımında kullanıldığını ya da salata çeşnisi olarak faydalı olduğunu düşünüyordunuz! Evet, bunlar sirkenin en bilinen kullanım şekilleri, ama bu çeşninin, mutfak sanatında birçok farklı kullanım alanı olduğunu göreceksiniz.
Herkes gibi siz de arada sırada sirkeyi tencerelerinizi ovmakta, bulaşıkları parlatmakta ve kireç tabakalarını yok etmekte kullanıyorsunuzdur. Hatta belki de büyükanneniz size, saçlarınızı sirkeyle durulamanın en pahalı saç kremlerinden daha iyi sonuç verip onları parlattığını ya da sivrisinek ısırıklarına iyi geldiğini öğretmiştir.
Sirkenin faydaları bu kadarla sınırlı değil. İşin aslı şu ki sirke, özellikle de elma sirkesi, bu kitaptan öğreneceğiniz üzere sağlığınızın dostu ve en değerli yardımcısıdır. Sayısız faydaları, onu her derde deva yapar ve sirke, bu nitelikleriyle evdeki doğal eczanenizde hatırı sayılır bir yeri hak eder.
Okuyucu Yorumları