Yayıncı : Sidas Yayınları
Fiyat: 20.00   Liste Fiyatı : 20.00
Ürün Tükendi.
Favorilere Ekle
Format : Kitap
Barkod : 9780310182351
Yayın Tarihi : 2019-03-11
Yayın Dili : Türkçe
Baskı Sayısı : 1.Baskı
Sayfa Sayısı : 133
Kapak : Karton
Kağıt : 2.Hamur
Boyut : 165 X 235
Hakkında
Yorumlar
Resimler ve Dosyalar
Duyusal değerlendirme gıda üretiminde tüketici spesikkasyonlarının oluşturulmasında çok önemli bir yer tutmaktadır. Duyusal kalite özelliklerinin kontrolü amacıyla günümüzde geliştirilmiş olan pek çok objektif yöntemin yanı sıra duyusal değerlendirme teknikleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Gıdaların duyusal özellkilerinin kontrolünde duyusal tekniklerin kullanımı oldukça eskilere dayanmaktadır. Tüketiciler herhangi bir fiziksel veya kimyasal yönteme gereksinim duymaksızın duyularını kullanarak gıdaların duyusal kalite özelliklerini belirleyebilmekte ve söz konusu özelliklerle ilgili tercih düzeylerini ifade edebilmektedir.Gıda üreticileri tüketici tercihlerini belirlemek amacıyla pek çok çalışma gerçekleştirmektedirler.

Okuyucu Yorumları