Kategori : İç Mimarlık
Fiyat: 469.00   Liste Fiyatı : 469.00
Ürün Tükendi.
Favorilere Ekle
Format : Kitap
Barkod : 9786058636514
Yayın Tarihi : 2014-07-22
Yayın Dili : Türkçe
Orjinal Adı : Mutfak ve Stewarding Profesyonel Mutfak Rehberi
Baskı Sayısı : 1.Baskı
Sayfa Sayısı : 48
Kapak : Karton
Kağıt : 2.Hamur
Boyut : 195 X 270
Hakkında
Yorumlar
Resimler ve Dosyalar
Öğrencilik yıllarında İstanbul Çınar Otelde Bellboy, İstanbul Sheratonda Ekstra Garson ve İstanbul Hiltonda Aşçı Yardımcılığı yaparak mesleğe adım atan Alpaslan Özoral, öğrenimini tamamladığı 1982 yılından bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında aldığı farklı sorumluluklar ile otelcilik kariyerine devam etti.

İstanbul Hiltonda Aşçı, Parksa Hiltonda Chief Steward, Divan Otelde Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı, İstanbul Conradda Executive Sous Chef, Swiss Casinoda Yiyecek ve İçecek Müdürü gibi görevlerin ardından Böl-ge Yiyecek ve İçecek Koordinatörü olarak Corinthia Hotels Internationalda çalışmaya başladı. 1999-2003 yılları arasında Öger Holdinge bağlı oteller grubunda Şirket Müdürlüğü ve Genel Müdürlük de dahil olmak üzere farklı tesislerde birçok sorumluluk aldı. 2008 yılında, inşaat aşamasından itibaren Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spada Resort Müdürlüğü yaptı ve yıllar sonra okulum dediği Hilton grubu ile tekrar çalışmanın mutluluğunu yaşadı. 30 yılı aşan profesyonel iş yaşamında Londra, Sevilla, Sharm El Sheik ve Phuket gibi turizm merkezlerinde görev yaparak, yurt dışında yapılan otelciği de deneyimleme fırsatını elde etmiş oldu.

Adana Kozan ilçesinde dünyaya gelen Önder Yıldırım, 1995 yılında Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Endüstriyel Elektronik bölümünden mezun oldu. Henüz öğrenciyken çalışmaya başladığı Sultan Saray Otelde Elektrik Elektronik Teknikeri olarak görev yaptı. Göynük Mirage Park Otel, Tekirova Corinthia Hotel, Göynük Art Corinthia Hotel, Beldibi Renaissance Resort, Belek Attaleia gibi çeşitli tesislerde sorumluluklar aldıktan sonra, inşaatından itibaren çalıştığı Kervansaray Larada 2005-2009 yılları arasında Teknik Müdür olarak görev yaptı. Kariyerine Beldibi Grand Ring Otel ve sonrasında Grand Haber Hotelde Teknik Müdürlük yaparak devam etti.

Otelcilik el kitapları serisinin ikincisi olan Mutfak ve Stewarding kitabını sektöre kazandırmaktan gurur ve mutluluk duyan Özoral ve Yıldırım serinin diğer kitapları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Okuyucu Yorumları